Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
192 berichten.
Lisa Franse Lisa Franse heeft geschreven op 24 november 2020 om 21:13
Ik heb niet alleen veel geleerd bij Sander, ook heb ik veel plezier gehad! Rijbewijs in 1x gehaald en daar wil ik Sander hartelijk voor bedanken. Hopelijk zie ik je nog een keertje op de weg. Heel veel succes!
Mike Mike uit Kwintsheul heeft geschreven op 23 november 2020 om 19:32
Goede lessen gehad en blij dat ik het BE-rijbewijs gehaald heb!
Tom Tom heeft geschreven op 22 november 2020 om 11:26
Beste Sander, Na een dag inspanning in 1x geslaagd! Buiten het feit dat ik nu een aanhangerrijbewijs heb, heb ik ook een onwijs gezellige en leerzame dag gehad. Dank je wel!!
Daan Koster Daan Koster uit Maasdijk heeft geschreven op 20 november 2020 om 18:43
Ha Sander, wat waren de les bij jou prettig en erg gezellig. Door jou heb ik mijn rijbewijs in 1x kunnen halen. Het kosten een hoop geduld en inspanningen, maar het is wel gelukt! Sander bedankt! En veel succes verder!
Sara Sara uit Den haag heeft geschreven op 19 november 2020 om 21:27
Lieve Sander, wat was het toch altijd gezellig bij jou in de auto. Daarnaast heb ik leren auto rijden. Heb er hard voor moeten werken maar met jou hulp is het in 1x gelukt. Succes nog en ik heb een leuke tijd gehad.
Tess Tess uit Wateringen heeft geschreven op 15 november 2020 om 08:33
Hee Sander! Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen! Elke les wel weer iets nieuws geleerd en daarom in 1x mn rijbewijs gehaald! 🙂 Bedankt en veel succes verder! 🙂 Groetjes Tess
Leone van Ruijven Leone van Ruijven uit Naaldwijk heeft geschreven op 23 oktober 2020 om 16:27
Lieve Sander, Ik wil je heel erg bedanken voor alle super gezelige en leerzame lessen. In 1x mijn rijbewijs, zo blij mee! Je past alle lessen precies aan op wat diegene nodig heeft en dat is erg fijn! Zeker een aanrader voor alle rijschoolzoekende! Liefs, Leone
Willem v.d. Burg Willem v.d. Burg uit Wateringen heeft geschreven op 23 oktober 2020 om 06:16
Hallo Sander, bedankt voor de lessen BE rijbewijs. Was een leerzame ochtend, had ik jaren eerder moeten doen en vond het nog gezellig ook. Zo zie je maar, je bent nooit te oud om te leren. En uiteindelijk het rijbewijs BE ook nog gehaald., groet Willem.
Max Knoppert Max Knoppert uit Westland heeft geschreven op 22 oktober 2020 om 19:36
Hoi Sander, Bedankt voor de leuke lessen vaak gelachen en ook veel geleerd. Sander bedankt!
Frenky van houten Frenky van houten uit De lier heeft geschreven op 18 oktober 2020 om 18:11
Ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Sander. Heb het heel goed en prettig ervaren. Sander is een goede en een rustige rij-instructeur waardoor de lessen prettig en fijn zijn en zeker leerzaam!
Karin Karin uit Gravenzande heeft geschreven op 22 september 2020 om 22:13
Hoi Sander, bedankt voor de fijne lessen! Fijn dat je altijd je afspraken nakwam, je geduldig, kritisch en eerlijk was. Ik heb veel aan je lessen gehad. Ik wens je veel succes toe met je rijschool en wie weet kom ik je nog eens tegen op de weg!
Laura Laura uit Honselersdijk heeft geschreven op 16 september 2020 om 19:36
Gisteren geslaagd door de goede en leuke lessen van Sander!
Mirte Mirte uit Kwintsheul heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 21:50
Goede en leerzame lessen. Sander ziet snel het niveau waarop je rijd en past daar zijn lessen goed op aan! Hierdoor is het lessen erg prettig en heb je her gevoel dat je er veel leert.
Marielle Marielle uit Rijnsburg heeft geschreven op 2 augustus 2020 om 19:16
Met dank aan Sander in 1x mijn rijbewijs gehaald. Ondanks mijn faalangst heb ik vertrouwen in mezelf gekregen en op een fijne manier leren rijden. Sander neemt de tijd om je goed te leren rijden en je zelfvertrouwen te ontwikkelen! En niet geheel onbelangrijk, het was altijd gezellig!
Kees vd Griend Kees vd Griend uit Wateringen heeft geschreven op 10 juli 2020 om 21:52
Vandaag na een super leerzame dag bij Radder Verkeersschool de 1-daagse BE gedaan. In de voorbereiding was alles al super voorbereid door de nodige informatie en filmpjes die werden toegestuurd. Op de dag zelf werd door Sander tot in de puntjes in alle rust de fijne kneepjes van het aanhanger rijden bijgebracht. Zo kom je goed voorbereid bij het CBR aan, waar ik gelijk in een keer ben geslaagd voor het examen. Radder Verkeersschool op de schaal van 1 tot 10, een dikke 10+. Sander ga zo door met het leveren van deze kwaliteit . Top of zo als Westlanders dat zeggen "Helemaal Goud"
Rob Rob uit Delfgauw heeft geschreven op 2 juli 2020 om 20:47
In 1x geslaagd dankzij de uitstekende rijlessen! Sander houdt rekening met hoe ver je ben en wat je kan en zorgt voor een prettige sfeer in de auto. Zeker aan te raden!
Larissa Larissa uit Kwintsheul heeft geschreven op 1 juli 2020 om 13:15
Al met al super fijn gereden bij Sander. Hij heeft geduld, neemt alle tijd voor je en heeft een positieve en enthousiaste houding. Communicatie tussen de lessen door was goed en overzichtelijk. In de auto was het altijd gezellig, waardoor ik mij op mijn gemak voelde. Helemaal top!
Robin de Snoo Robin de Snoo uit Putten heeft geschreven op 17 mei 2020 om 11:01
Bericht van Google Reviews; Afgelopen zaterdag (22-02-2020) heb ik bij Sander mijn intake gehad voor Rijbewijs BE en Ik heb nu al zin in de examendag! Enkel al de zelf bedachte voorbereiding, het contact etc kunnen een hoop rijscholen nog een voorbeeld aan nemen. Ook tijdens de 1 uur durende intake in het mooie westland heb Ik niet getwijfeld. Sander is een hele fijne instructeur met passie en ervaring voor het vak en daarnaast een goed gevoel voor humor en in voor een praatje. Netjes op tijd volgens afspraak, goede prijs, goed materiaal, vriendelijk en meedenkend. Al met al super en kan ik hierdoor Radder Verkeersschool iedereen aanraden!
Maureen Barbier Maureen Barbier uit Wateringen heeft geschreven op 22 februari 2020 om 17:31
Echte goede rijlessen gekregen! Alles kan je met Sander bespreken en leert jou alles op je eigen tempo. Hierdoor wordt niks overhaast en leer je beter autorijden. Echt een Top Rij-instucteur!!!
Cindy brabander Cindy brabander uit Poeldijk heeft geschreven op 22 februari 2020 om 13:07
Veel gelachen, maar ook zeker veel geleerd! Toprijlessen! Groetjes!