Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
175 berichten.
Larissa van der Valk Larissa van der Valk heeft geschreven op 12 februari 2022 om 22:57
Google review; Al met al super fijn gereden bij Sander. Hij heeft veel geduld, neemt de tijd voor je en heeft altijd een positieve, enthousiaste instelling. Communicatie tussen de lessen door was top en overzichtelijk. Daarnaast was het in de auto altijd erg gezellig, waardoor ik mij op mijn gemak voelde. Helemaal top!
Colinda Nederpel Colinda Nederpel heeft geschreven op 12 februari 2022 om 22:57
Google review; Fijne rijschool met rij instructeur. Ik heb snel mijn aanhangerrijbewijs gehaald bij Sander!
Christiaan de Rijke Christiaan de Rijke heeft geschreven op 12 februari 2022 om 22:56
Google review; In 1 dag mijn BE-rijbewijs gehaald! Goed begeleid door Sander, die alles duidelijk heeft uitgelegd. Kortom, een prettige ervaring!
Eva Eva heeft geschreven op 24 december 2021 om 16:26
Doordat je me telkens weer bleef overtuigen dat ik het wel kon, heb ik nu m’n rijbewijs in 1x gehaald!! Afgelopen weken nog hard voor moeten werken, maar dat was ‘t zeker waard 🙂 Onwijs bedankt voor de leuke lessen Sander!
Merel Merel uit Poeldijk heeft geschreven op 22 december 2021 om 17:16
Ondanks dat het de laatste paar lessen hard werken was, ben ik toch in 1x geslaagd! Sander heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen! 😁
Brian Brian uit Kwintsheul heeft geschreven op 17 december 2021 om 21:24
Super rijlessen gehad, en nu in 1x geslaagd en lekker zelf op de weg. Leuke tijd gehad. Super bedankt Sander💪
Chandelle Chandelle heeft geschreven op 12 december 2021 om 12:54
Wat een Topper!! Mijn BE rijlessen bij Sander geboekt. Duidelijke instructies bij de bijzondere verrichtingen. Altijd lekker een praatje onderweg en natuurlijk een kop koffie in de pauze. Heb veel mogen leren van Sander en uiteindelijk natuurlijk geslaagd! Bedankt voor de gezelligheid en de ontspannen sfeer!
Ivar van der Stok Ivar van der Stok uit De Lier heeft geschreven op 1 december 2021 om 21:11
Sander bedankt! want door jou lessen ben ik net als jij, op me verjaardag, in één keer geslaagd. T was natuurlijk niet altijd even zonnig in de auto maar dat hoort er allemaal bij, Achteraf kijk ik terug op een leuke periode met je in de auto en het was zeker geen straf om in zo’n auto rijles te krijgen 😉
Britt Britt uit Kwintsheul heeft geschreven op 10 november 2021 om 18:32
In 1x geslaagd!!! Leuke lessen maar soms werd ik gek maar het was het waard achteraf😊 enorm bedankt!
Huub Huub uit Honselersdijk heeft geschreven op 10 november 2021 om 13:28
Sander bedankt voor de leuke tijd met jouw. Heb het erg naar me zin gehad tijdens de lessen, en ook nog eens veel geleerd. Want in 1x slagen gebeurd niet zo maar.
Mike Mike uit Heenweg heeft geschreven op 2 september 2021 om 19:15
Dinsdag 31 augustus was eindelijk de dag van het examen. Ik heb niet alleen veel geleerd maar ook veel gelachen met Sander. Een instructeur die de tijd voor je neemt en ook de belangerijke punten bespreekt. Waardoor ik mijn examen in 1x gehaald hebt. Sander dankjewel voor alle inzet en plezier!!!!!!
Anouska Anouska uit 's-Gravenzande heeft geschreven op 24 juli 2021 om 11:05
Vrijdag 23 juli was de dag dat ik het goede nieuws te horen kreeg. Ik ben geslaagd. Het heeft even geduurd, maar Sander is altijd geduldig gebleven. De laatste 3 lessen gingen gelukkig heel erg goed, waardoor ik zelf ook er meer vertrouwen in kreeg. Sander, heel erg bedankt voor alle lessen.
Rik van Zijl Rik van Zijl uit Naaldwijk heeft geschreven op 29 juni 2021 om 13:43
Leuke lessen gehad, Sander bleef altijd positief. Laatste lessen gingen niet helemaal vanzelf maar we hebben het in 1x gehaald. Sander bedankt voor de lessen!
Sara Sara uit Delft heeft geschreven op 19 mei 2021 om 18:47
Afgelopen maandag ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs door de goede lessen van Sander. Tijdens mijn rijlessen heb ik onwijs veel geleerd en werd er echt gefocust op de punten die ik moeilijk vond. De laatste maanden heb ik er nog hard voor moeten werken, maar Sander bleef altijd positief en gaf mij weer vertrouwen. Doordat het altijd gezellig was en er veel gelachen en gepraat werd, vloog de 1.5 uur les vaak zo voorbij. Ik zou dan ook aan iedereen aanraden om bij Sander te gaan lessen om uiteindelijk met een goed en veilig gevoel de weg op te gaan!
Rick Rick uit Wateringen heeft geschreven op 14 mei 2021 om 10:27
Leuke lessen meegemaakt met Sander, soms gek doen maar op belangrijke punten ook serieus zijn. Laatste lessen waren pittig maar daardoor wel mijn examen in 1x gehaald! Bedankt!
Koen Koen uit Delft heeft geschreven op 5 mei 2021 om 18:39
Leuke lessen en in 1x geslaagd, thanks Sander!
Julia van der Mout Julia van der Mout uit De Lier heeft geschreven op 15 april 2021 om 22:07
Veel gekke en leuke dingen meegemaakt tijdens de lessen die altijd erg gezellig, maar ook serieus waren. Na veel oefenen en een paar zware laatste dagen uiteindelijk in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Bedankt voor de goede lessen Sander!!
Myrthe Myrthe uit Monster heeft geschreven op 12 april 2021 om 20:04
Hoppa, in 1x geslaagd! Sander neemt de tijd en doet er alles aan om je goed en zelfverzekerd te leren rijden. Bedankt voor de fijne lessen Sander!
Freek van Eijk Freek van Eijk uit Mosnter heeft geschreven op 12 april 2021 om 18:16
Onwijs blij met het gehaalde resultaat. In 1x geslaagd! Samen met Sander een goede voorbereiding naar het examen toe.
Thirza Scholten Thirza Scholten uit ‘ s-Gravenzande heeft geschreven op 26 maart 2021 om 19:22
Hele fijne, gezellige en leerzame lessen gehad! Rijbewijs in 1 keer gehaald! Sander weet precies waar hij je mee kan helpen en dat is heel fijn! Hij laat je pas echt afrijden als je er klaar voor bent en doet daar alles aan!