Theorie

Theorie materiaal
Om uiteindelijk je rijbewijs te halen, moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Bij het CBR maak je een individueel theorie examen om je kennis te testen. Om goed en voorbereid aan de start te verschijnen kun je je thuis voorbereiden op het examen. Met behulp van een theorieboek.

Om in het bezit van het boek te komen, bel of mail voor informatie.

Auto

Theorie Examen
Het onderdeel gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, hiervan moet je 13 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel kennis bestaat uit 12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel inzicht bestaat uit 28 vragen, hiervan moet je 25 of meer vragen goed beantwoorden. Bij de onderdelen kennis en inzicht krijg je in totaal ook 2 testvragen. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.

Theorie Examen Verlengd
Het verschil met een standaard theorie examen is dat je voor het verlengd examen extra tijd krijgt om de vragen te beantwoorden. Ook is het bij het verlengde examen mogelijk om een hoofdtelefoon te krijgen zodat je de vragen en antwoorden opgelezen krijgt. Dit is vooral aan te raden bij mensen die moeite hebben met lezen.

Theorie Examen Individueel
Het individuele begeleide examen doe je alleen in een ruimte onder begeleiding van een theoriemedewerker. De inhoud van het examen is gelijk aan het gewone examen. Als het om een tolkexamen gaat kan de tolk de vraag en het antwoord vertalen. De tijd wordt in de gaten gehouden door de theoriemedewerker.

U kunt zich op diverse manieren voorbereiden op het theorie-examen. Van een theoriecursus tot thuisstudie, examentraining op internet of een vragenboek. U kunt bij ons terecht voor alle oefenmaterialen.

Het theorieboek voor de auto €25-